1. We have moved to a new forum system. All your posts and data should have transferred over. Welcome, to the new Serebii Forums. Details here
    Dismiss Notice
  2. Be sure to join the discussion on our discord at: Discord.gg/serebii
    Dismiss Notice
  3. If you're still waiting for the e-mail, be sure to check your junk/spam e-mail folders
    Dismiss Notice
ArdhiS
Last Activity:
Dec 20, 2019
Joined:
Aug 28, 2013
Messages:
47
Likes Received:
1
Gender:
Male
Location:
indonesia

Share This Page

ArdhiS

Well-Known Member, Male, from indonesia

ArdhiS was last seen:
Dec 20, 2019
    1. Blunted247408
      Blunted247408
      Do you still need the zacian
      1. ArdhiS
        ArdhiS
        im sorry for late reply, yes i still need zacian, if you dont mind, ill go online in 8-9 hours later, still in the office right now thanks
        Dec 6, 2019
    2. Blunted247408
      Blunted247408
      Have zacian for Zamazenta trade then trade back
    3. Cpchris
      Cpchris
      Thanks so much :) I appreciate it, on-time or late :p How have your hunts been going, or are you going to post an update now that you can login again?
    4. Shine
      Shine
      Iya, ini sih jadi trophy doang~
    5. Shine
      Shine
      Nature ga terlalu masalah, IV nya itu loh ._.
      31 nya malah di Attack, Speed nya malah 0, apa-apaan ini xD
    6. Shine
      Shine
      lihat thread shiny aja, ato thread x/y di kaskus, saya post shiny nya kok~
    7. Shine
      Shine
      soal cara isi dompet 3DS, google aja yah, saya udah lupa, wekekeke

      maklum, isi yang $20 sih, jadi ga perlu ngisi lagi sampe setidaknya 2-3 tahun mendatang
    8. Shine
      Shine
      wekeke, FS mu akhirnya ngasi shiny.....sayang IV nya ancur xD
    9. varanus_komodoensis
      varanus_komodoensis
      Hey ArdhiS! I have your Japanese flawless Ditto whenever you want to trade :)
    10. varanus_komodoensis
      varanus_komodoensis
      Sure, just message me when you're available again.
    11. varanus_komodoensis
      varanus_komodoensis
      Hey ArdhiS! I have your Shiny Mew ready whenever you want to trade for it!
    12. ArdhiS
      ArdhiS
      caranya isi dompet 3ds pake e-shop card gmana sih? gw gatau :hammer ga punya cc soalnya :o
    13. Shine
      Shine
      minta bantuan trade aja sama anak kaskus yang bisa trade kapanpun (saya ga bisa, ga ada wi-fi yang bisa dipake buat trade di rumah)
      tapi harus sebelum akhir mei lol

      Soal PokeBank, kan pas masuk pasti ditanyain mau beli pass atau engga. Gampang kok, asal udah punya $5 buat bayar pass nya. Tau cara isi dompet 3DS pake e-shop card kan?
      Saya sih beli e-shop card yang $20 (mau yang $10 kata penjualnya ga ada -_-), jadi sekarang saya ada sisa buat bayar pass sampe 3 tahun lagi lol
    14. Shine
      Shine
      Sama, saya juga ada 1 RE, Shiny Dunsparce di safari tipe normal.
      Hmm, saya jarang pake apricorn ball sih, harus cek HG saya dulu, mayoritas masih pada disitu lol. Yang udah di transfer sampe ke Gen 6 cuma Miltank doang, itupun di Lure Ball :p
    15. Cpchris
      Cpchris
      Thanks a lot, I'm really glad it managed to work out how I wanted! Hope your own hunts go well, too!
    16. Shine
      Shine
      Wekeke, waktu itu kamu sendiri pamer dapet shiny dibawah 200 telor sih xD

      Shiny Rotom dalam 15 telor ya.....kalo MM saya belum ada yang secepat itu, tapi kalo RE ada beberapa :p
      (malah baru beberapa hari lalu saya dapet Shiny Quagsire dalam kurang dari 15 RE)
    17. Shine
      Shine
      cek post terbaru di thread X/Y di kaskus deh :p
      atau cek post terbaru saya di shiny thread di GPD, wekeke
    18. varanus_komodoensis
    19. varanus_komodoensis
      varanus_komodoensis
      I just saw you get online - I'm getting your Ditto off of Bank! Be right back!
    20. varanus_komodoensis
      varanus_komodoensis
      Ditto is done! Let me know when you're free to trade!
  • Loading...
  • Loading...
  • About

    Gender:
    Male
    Location:
    indonesia
    Favourite Pokémon:
    Abomasnow

    Signature

    Black 2 shinies
    RE :586: :621: ;451; :540: :595: ;335; :599: :568: ;019;
    MM :570: :495:

    3DS Friend Code : 0275-9038-5696