• Be sure to join the discussion on our discord at: Discord.gg/serebii
 • If you're still waiting for the e-mail, be sure to check your junk/spam e-mail folders
M
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

 • mijn klasses zijn varierend, de klasse die ik speel is afhankelijk van de map en van wat het team kan gebruiken. als je jezelf tot een klasse gaat beperken dan kan het soms gebeuren dat je een handicap vormt in je team en dat probeer ik te vermijden. de sniper is erg goed op de long range maar als je snel moet aanvallen in volgepakte omgevingen dan ben je goed in het nadeel.

  plus ik speel zelf altijd op pro mode online, als iets irritant is dan is het die oranje dingen boven je kop zodra je een keer gezien bent, ook al is het per ongeluk sneaky zijn is geen optie in normal mode.
  ah de 80 gig is goed. een maat van me heeft die ook. bovendien als het te weinig is dan kan je het altijd nog uitbreiden tot een terrabite ofzo.

  wa's je naam dan stuur ik je wel even een friend invite, dan kunnen we mekaar in de gaten houden:p
  he man:)
  lv30 is best een prestatie maar de 0.7 KD is niet heel erg goed nee:p maar dat komt nog wel.

  wat voor PS3 heb je? 40 gig, 60 gig, phat? slim?
  maar toch, je moet er voorzichtig mee zijn. er zijn roddels dat er misschien strengere regels komen op het gebied van leeftijdsbeperking voor gewelddadige games.

  maargoed laten we daar niet over beginnen:p ik weet nog wel een paar leuke titels voor de PS3 die jij misschien ook wel leuk zal vinden.
  lijkt me erg leuk maar BC2? ben je daar niet wat te jong voor? het is een erg gewelddadig spel.
  naam veranderingen? dat wordt moeilijk ben ik bang. zie je vroeger deden de mods dat nog wel eens maar tegenwoordig wordt dat moeilijk. je kan het altijd vragen natuurlijk maar als ze nee zeggen is een nieuwe account aanmaken de enige optie.
  ik denk meer dat het de voorkeur is, ik hobby graag met videogames van zowel oud als jong, misc is precies zoals het zegt misc. de topics kunnen erg afwisselend zijn.
  he mielad leuk je weer eens te zien:)
  met mij gaat het aardig goed hier, ik ben nog altijd bijna dagelijks actief op deze site maar ik ben meer gaan focussen op de alt game section en misc na een meningsverschil met wat mensen op de pokemonsections. het is al een tijd geleden maar god het is nieuws he:p

  en in hengelo gaat het goed, het weer is nog altijd wisselvallig en gistermiddag en avond regende het, en net op het moment dat we voor 2 ton aan steen uit de laadbak moest worden geschept, het was best wel rotwerk om dat op de juiste plaats te krijgen in de regen maar we werkten met meerdere personen dat scheelt.

  het gaat het met jou en waar zit je op moment?
  in 2010 nog relatief weinig, het is nog maar net begonnen he, maar op moment ben ik wel bezig met een dieet:p
  heya mielad het is inderdaad een tijd geleden zeg op een paar dagen na precies 1 jaar, nog een vrolijk 2010:)

  hier is alles goed, hoe is het jou vergaan afgelopen jaar?
  de laatste tijd combineer ik vaak forums en call of duty 4 online in m'n vrije tijd, even heerlijk socialiseren met de mensheid en darnaa overstappen op de totale vernietiging zou ik maar zeggen^^
  oh maar ik heb de tijd hoor, iedereen heeft wel z'n dingen te doen, ik hou daar altijd rekening mee^^
  dat is het mooie voordeel van een flat, het mag misschien een beetje op mekaar zitten kwa woonruimte en buren maar de uitzicht is uniek op sommige plaatsen, toch wel jammer dat die britten geen tijd hadden voor vuurwerk, die zaten natuurlijk weer in de pub zoals gewoonlijk
  zo dus je word al een echte brit hoor ik alweer:p
  ik hoop dat het temperatuur er een beetje redelijk is, rondom enschede is het gras gewoon bevroren van de kou en bovendien knalt overal illegaal vuurwerk af, het is erg daarmee dit jaar.

  maargoed jij ook nog een vrolijk kerst en nieuwjaar en wees voorzichtig met vuurwerk, volgens mij hebben de britten andere wetten betreft vuurwerk dan hier in nederland^^
  he mielad het is alweer veen tijdje geleden sinds ik jouw gesproken heb,
  zit je al in groot britannie met de vish & chips aan tafel of is het nog even afwachten?
  he mielad moet je eens even kijken, dit komt zo maar eventjes voorbij drijven vanuit enschede zuid/boekelo en dat was tien minuten voor zaterdag 7:49 PM.  het is nu harde wind regen en in de verte hoor ik harde dreunen dat vergelijkbaar is met een kanschot op minder dan een kilometer afstand:p


  zeg ik had even een vraagje, zie jij de kans om een mooie digitale foto te maken van de omgeving waar jij je bevind?
  ik wil eens proberen de komende paar weken of ik een soort van album op mijn computer kan samenstellen van de omgevingen van members en hun landen op deze site en sinds dat jij nu in afghanistan bent is dat een mooie gelegenheid, zover ik weet ken ik geenenkele andere member die in afghanistan is.

  (ik en nu bezig met noorwegen en calafornie)
  sorry mielad2 maar deze is niet te kloon, het is nog veels te zeldzaam om het gewoon te kopieren:(
  maar je gaat verhuizen naar manchester ja? ik heb gehoort dat op het platteland daar agaten kunnen gevonden worden met wat geluk en een paar goede ogen, hier is een plaatje hoe zo'n ding eruit ziet:
  http://www.acanthuszeeland.nl/images/agaat%20geode%20y23.11.JPG
  deze is gesneden en gepolijst normaal zien ze eruit als donker gekleurde ronde keien als je daar bent moet je maar eens je ogen openhouden op het platteland me name als ze aan het ploegen zijn^^

  en de koersverschil is inderdaad groot tussen europa en afghanistan, sommige mensen zijn belachelijk rijk geworden op die manier door te kopen in goedkope landen en het weer te verkopen in dure landen, als je wat goedkope dingen koopt daar in afghanistan waarvan je weet dat het veel waard is in nederland dan kan je er een aardig zakcentje mee verdienen hoor mielad:p
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top