1. We have moved to a new forum system. All your posts and data should have transferred over. Welcome, to the new Serebii Forums. Details here
    Dismiss Notice
  2. Be sure to join the discussion on our discord at: Discord.gg/serebii
    Dismiss Notice
  3. If you're still waiting for the e-mail, be sure to check your junk/spam e-mail folders
    Dismiss Notice
Reika_sama
Last Activity:
Jul 25, 2010
Joined:
Nov 13, 2009
Messages:
0
Likes Received:
0
Birthday:
Apr 1, 1996 (Age: 23)
Home Page:
Location:
Jakarta, Indonesia
Occupation:
Student of Saint Joseph's Junior High School

Share This Page

Reika_sama

♥Lucario My Hero!♪♥, 23, from Jakarta, Indonesia

Reika_sama was last seen:
Jul 25, 2010
    1. Pokemon Whisperer Natural Harmonia Gropius
    2. mathewstuart
      mathewstuart
      Hi Friend..
      I'm new to this good forum..
      Hope i will get a nice experience from this forum..I'm doing my profession as a research paper writer and providing valuable assistance to the students to complete their academic papers.
    3. アルセウス
      アルセウス
      Masuk ke Pokecommunity dong, forums nya lebih bagus dari Serebii Forums (menurutku), aku udah buat grup buat orang-orang Indonesia di Pokecommunity (orangnya gak banyak sih), aku orang terkenal di Pokecommunity, namaku sama kayak disini, kalo mau liat, bilang aja, nanti aku kasih linknya
    4. Illusione-Tempus
      Illusione-Tempus
      Hei! Saya cuma mau bilang sesuatu:

      Saya tau semua banner yang ada di signature kamu, dan semuanya tidak memiliki credit. Kalo tidak ada credit ntar para mod bisa kasih kamu signature violation. Jadi, kalo bisa, tambahin credit ke siapapun yang sebenarnya membuat bannernya, ya?

      Oh, dan sudah baca apa yang dibilang Erika? Kita tidak mau bikin kamu dalam masalah lo ;)
    5. Pokemaniac Erika
      Pokemaniac Erika
      Bukan, kok. Aku kenal dia dari forum ini.
      Anyway, boleh minta email facebook kamu, ga? :]
    6. Pokemaniac Erika
      Pokemaniac Erika
      Oh.. bukan, kirain. Gapapa kok, cuma nebak aja.
    7. Pokemaniac Erika
      Pokemaniac Erika
      Bentar, ini Vi ChaN, bukan?
      Anyway, klo ngebales visitor message jangan disini karena mereka ga bakal dapet notification dan ga tau klo vm mereka udah dibales.
      Supaya mereka tahu, post balesan di profil mereka.
      Dan ukuran banner di sig kamu:
      Banner 1: 600x200=120,000
      Banner 2: 362x128=46,336
      Banner 3: 468x100=46,800
      Total ukuran: 213,136 px
      Di sini rulenya ga total size banner/gambar ga boleh dari 150,000, klo ketauan mod nanti salah satu banner di sig bakal diapus dan kena strike.
      Buat lebih jelasnya silahkan baca disini: [link]
    8. Reika_sama
      Reika_sama
      Sure I will Heart! ♪
    9. Heart
      Heart
      Hi there! Thanks for the add, it's nice to meet you. Hope we can be good friends. (:
    10. Reika_sama
      Reika_sama
      No problem if you're let me know that! ♪
    11. swampertlover5712
      swampertlover5712
      hey the old lucario groups gone for some reason...
      so i made a new one.
      Lucario Lovers Group.
      sorry about this...
    12. Reika_sama
      Reika_sama
      Rosemary: thank you...i'll be your good friend
    13. Rosemary
      Rosemary
      hello
      i'm not sure how found me or why you decided to befriend me, but i'll accept
    14. Reika_sama
      Reika_sama
      I'm happy to be member! ♪
    15. swampertlover5712
      swampertlover5712
      welcome to the group.
    16. Reika_sama
      Reika_sama
      TheUmbreonMaster: Thanks for accepting me, umbre-kun! ♪
      swampertlover5712: Thank you!! I'm really love Lucario!!
      Lucariofan-atic: Hi jga! ♪
    17. Lucariofan-atic
      Lucariofan-atic
      Orang indo ya? Hai! ^^
    18. swampertlover5712
      swampertlover5712
      hey there is a group for lucario fans. thought i'd let ya know
    19. LilPrinnyDood
      LilPrinnyDood
      also reply on other peoples visitor message boards otherwise they cant see it. *pats on the head*
    20. LilPrinnyDood
      LilPrinnyDood
      um well hi ^^ not sure how you found me or why you chose to befriend me but i gladly accept. welcome to serebii, you can call me umbre-kun, or TUM. *waves* bye for now.
  • Loading...
  • Loading...
  • About

    Birthday:
    Apr 1, 1996 (Age: 23)
    Home Page:
    Http://www.facebook.com/
    Location:
    Jakarta, Indonesia
    Occupation:
    Student of Saint Joseph's Junior High School
    Favourite Pokémon:
    Lucario
    I had a nickname Pokémon Master from my friends

    Drawing, playing all pokémon games and online!♪

    Signature

    [​IMG]

    http://i30.*******.com/21o3hc0.png