• Hi all
  Just a notice, we recently discovered that someone got into a moderator account and started hard deleting a load of key and legacy threads...around 150 threads have been lost dating back to 2007 and some weeks ago so we can't roll the forums back.
  Luckily no personal data could be accessed by this moderator, and we've altered the permissions so hard deleting isn't possible in the future
  Sorry for any inconvenience with this and sorry for any lost posts.
 • Be sure to join the discussion on our discord at: Discord.gg/serebii
 • If you're still waiting for the e-mail, be sure to check your junk/spam e-mail folders
S
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

 • Geen geluk, maar werklust, want ik stel niet uit en begon met werken aan het begin van de week en niet alles op de laatste dag.
  Ik stel niet uit en heb het maakwerk al eerder deze week gedaan (carnavalsvakantie), en qua leren heb ik de komende dagen niet zoveel werk.
  Het is ook niet het belangrijkste voor mij, maar het is er voor mij wel, en ik let wel op PokeShipping. Het vergt geen speciale manier van kijken, het valt je op of niet. En mij viel het toen ik 5 was al op dat Ash en Misty een koppel zijn.
  Oh, jammer...

  Ash en May/Dawn/Iris zijn gewoon vrienden, Ash en Misty hebben een relatie.

  Hoezo vind je PokeShipping raar?
  Sommige heb ik nagetekend, sommige heb ik met een plaatje als hulpmiddel (maar zonder na te tekenen) gemaakt en sommige helemaal uit mijn hoofd.

  Wat is je Wifi-code voor Super Smash Bros Brawl? De mijne staat in mijn signature op Serebii.

  Nee, PokeShipping is Ash x Misty, AdvancedShipping is Ash x May, PearlShipping is Ash x Dawn, NegaiShipping is Ash x Iris en er zijn nog veel meer shippings. Een shipping is een relatie tussen twee personages, je kan er wel of niet in geloven. De enige shipping met Ash en Misty waarin ik geloof is PokeShipping, Ash x Misty, en ik geloof niet in andere shippings met Ash en Misty. Zoek informatie op internet, ik ben niet degene die dit goed kan uitleggen.
  Ja, Shoddy is een simulator waar je Pokemon kan kiezen en EV's, IV's, items en aanvallen kan geven. Tegenwoordig heb je nieuwere simulators, maar ik ben in 2010 gestopt met competitief vechten, je moet op www.smogon.com kijken, daar kun je veel competitieve informatie vinden.

  Ze zijn niet mooi, ze zijn echt slecht...

  Heb je wifi op je Wii? En wanneer je SSBB speelt, welk personage ben jij dan meestal? Ik speel altijd als Kirby, daarmee ben ik ook erg goed, en met de andere personages ben ik echt slecht.

  Doe jij ook aan shipping in de Pokemon anime? Ik geloof in PokeShipping (een relatie tussen Ash en Misty).

  Wat zijn je favoriete seizoenen in de anime? Ik vind seizoen 1 t/m 5 (Kanto, Orange Islands en Jotho) goed, daarna is Pokemon heel snel achteruit gegaan... Dat komt allemaal door het vertrek van Misty...
  Geen probleem!

  Bedankt dat je zal VMen in plaats van PMen.

  Ik ben een voormalig competitief speler. Mijn beste prestatie is de 5e plaats op de Smogon UU Shoddy Battle ladder, een paar jaar geleden. En ik vergat een screenshot te maken... Het is niet zo dat mensen me niet geloven, maar ik vind het toch jammer dat ik geen bewijs heb van die prestatie.

  http://marvelscalemilotic.deviantart.com/
  Daar staan mijn tekeningen. Maar ik moet je wel zeggen dat ik slecht ben in tekenen, en dat ik ondanks dat ik er veel tijd in steek en keihard werk er helemaal niets van kan. Maar ik vind het leuk om te doen en daar doe ik het voor.

  Ik verzamel de kaarten alleen maar. Ik zou wel tegen iemand willen spelen, maar ik heb niemand om tegen te spelen...

  Heb jij Super Smash Bros Brawl voor de Nintendo Wii?
  Oké, ik begrijp het. Geen probleem!

  Ik ben vooral fanatiek in de spellen, zowel in-game als concurrerend. De animé kijk ik nog wel geregeld, maar ik ben gestopt met elke dag 5 afleveringen te kijken. Dat wordt onhoudbaar als het geen vakantie is of iets dergelijks.

  Van die tekeningen zou ik graag wel wat zien! Ik ben geen tekentalent, maar geniet wel van het kijken naar mooie tekeningen en schilderijen. Heb je ze op deze site staan? Stuur me anders een link door!

  Verzamel je trouwens kaarten, of speel je er ook echt mee? Ik heb er een heleboel, alleen hebben ze in België bijna nergens een competitie, dus blijft het bij vrienden en TGCO.
  Hallo!

  Allereerst, stuur me alstjeblieft geen PM's meer, dan ben ik altijd bang dat ik een infraction heb (ook al is dat nooit gebeurd, alleen een keer een onterechte warning)... Ik schrik altijd als ik een onverwachte PM heb. Daarom wil ik met VM's verder praten.

  Maar waar wil je over praten?

  Ik weet al iets: wat zijn jouw Pokemon-hobbies?

  Voor mij:
  - Pokemon anime (alleen Original Series, dus Kanto, Orange Islands en Jotho).
  - Pokemon spellen.
  - Pokemon-tekeningen maken.
  - Pokemon-poppetjes verzamelen.
  - Pokemon-kaarten verzamelen.

  Poppetjes, anime en tekenen zijn voor mij het belangrijkst.
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top