• Hi all. We have had reports of member's signatures being edited to include malicious content. You can rest assured this wasn't done by staff and we can find no indication that the forums themselves have been compromised.

    However, remember to keep your passwords secure. If you use similar logins on multiple sites, people and even bots may be able to access your account.

    We always recommend using unique passwords and enable two-factor authentication if possible. Make sure you are secure.
  • Be sure to join the discussion on our discord at: Discord.gg/serebii
  • If you're still waiting for the e-mail, be sure to check your junk/spam e-mail folders
ShinyPalkia
Reaction score
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Thank you :3
    PMD time is a great game. I had lots of fun playing it when I got in for my birthday in april. I still play it a bit now, actually :]
    So you like to draw? I used to draw a lot when I was younger. For some reason I used to draw 'video games'. I drew platforms, enemies and whatnot o_O I don't draw so much now.
    Mmmmmm...cake. Reminds me when I had my birthday party :d

    As for me, I'm fine. I've been chaining on diamond and playing on my computer. Yeah I'm lazy :p
    No problem, no problem =]
    You seem like a nice person, which is why I sent you the request :3
    So how are you then? Enjoying your day so far?
    Can you tell me how do i get an avatar i can only choose from readymade avatars.
    I want my avatar to be of some other anime
    Excuse the somewhat late reply. I was chaining something =3

    You're welcome =]
    Hmm.. I spent 3-4 hours drawing that guy and I still messed it up. I blame his hair :l

    I added you on AIM so it'll be a little easier to talk about Wi-Fi and stuff =3

    You're already in chapter 6? I'm still at chapter 2, Pokémon Pearl gets all my attencion at the moment XP

    Hmm Mint and Chili...that sounds interesting X3
    I think my team's named Apocalypse. I would call it Arockalypse, but I can't because of the 10 character limit =/
    You can change the name of the team in the Main Menu if you'll get a better idea for the name =3

    Enjoy ~
    Omnomnomnom...
    Happy Birthday to you.
    Happy Birthday to you.
    Happy Birthday ShinyPalkia.
    Happy Birthday to you.
    HAPPY BIRTHDAY! =D

    which one? =O

    Neither do i...

    I neve sad that in the games section <_<

    i wont D: talk english!

    yeah yumyum, kisskiss to you to...

    uhm, ok XD

    what pp? :\

    WHOO SHOPPING! =O

    srry, i couldnt get anything, i worked really hard, but the site i know a guy i usually make banners for me is gone (the website) and I cant find him. And the other ones didnt have time to make anything :\ Im so sorry :(
    Lintsasin, koska yhden "aamu" kuulostaa paljon kivemmalta kuin liikuntapäivä. Ja ei siellä kuulemma ollut edes valvontaa. :p Sanovat, ettei saisi, mutta mitäs minä tuostakaan koostun. Eikös koululiikunnan tarkoitus ole innostaa liikkumaan? Nimittäin tuo laji (kävely) on paljon mieluisempaa kun sitä tekee yksin ja ei joudu sosialisoimaan muiden kanssa. Sosialisointi ja rettoisa kävely erikseen, please.

    Joo ja onnea tarvitaan. Olen nimittäin alkanut vähän epäilemään aikaisemmin katselemaani kitaraa. :|

    Synntärit? Sunnutaina? Eli tänään? Onnea! Mutta jos oma äitini noin sanoisi, niin olisin varmaankin enemmänkin ilahtunut, sillä PS3-pelit ovat kalliimpia kuin DS:n, sekä en löydä DS:ltä mitään kiinnostavaa. :| Omistamieni DS-pelien määrä on nimittäin vieläkin tasan yksi.. Ajattelinkin, että voisin ehkä kaupata sen pian (?) poismuuttavalle siskolleni. Se on vielä miehekkään vaaleanpunainenkin, joten se vissiin menisi kaupaksi.

    Guitar hero on tylsä muutenkin. Sillä rahalla saa jo tooodella halvan oikean kitarankin + vahvarin. :p Tymmä äiti sulla unessa joo. :(

    Ja ei nyt sentään, siskoni taitaa olla huimat 156 cm pitkä. Aika hyvä näky, kun lukiossa nähdessä sen erottaa siitä, kun se on niin lyhyt. :p Niin ja jos ihmettelet miten kolme vuotta vanhempi siskoni on samassa lukiossa, niin sanottakoon että hän käy sen kolmessa ja puolessa vuodessa.

    Joo ja ei mitään paineita jos ei kerkiä/halua tuota haastetta ottaa. Mutta sen ohjelman voi kyllä vissiin tulostaakin, jos mahdollista. Mutta kaksi tuntia on kyllä aika vähän. Ei minulle ole ainakaan runsaasta koneenkäytöstä mitään ongelmia koitunut, näkö on erinomainen, sosialisointi luonnistuu ok ja kunnosta pidän huolta. Miksiköhän siis moinen raja?

    Joo eli peruspunnerrushan on siis semmoinen, että kädet noin hartioiden leveydellä, vartalo suorana (=jäykkänä) ja sitten vaikka joku pullo siihen kylkiluiden kohdalle. Ja siihen pulloon pitäisi osua rintakehällä/kylkiluilla. Ja ylös palataan niin pitkälle, että kädet ovat suorassa. Tosin tuo miten alas punnerretaan voi olla hiukan erilaista naisilla ns. rakenteellisista syistä. :p Niin ja tuo pätee muutenkin miesten punnerruksien tekoon, naisten punnerruksien luulisi olevan suunnilleen samanlaisia, mutta siinä et ole varpaidesi varassa vaan polviesi varassa.

    Joo ja ei minun matikan maikkani ainakaan osaa. :| Se nimittäin yritti opettaa meille, että 4*4=16. Tosin huolimattomasti, mutta silti.

    Ja ainakin Torkkelin kuvataidelukioon vaaditaan joku tietty keskiarvoraja (usko tai älä :p), mutta puolet sisäänpääsypisteistä määräytyy sen piirtokokeen mukaan. En nyt muista miten ne pisteet menivät, mutta ei se keskiarvo kaikkea määrää sinne pyrkiessä. Eli jos leikitään, että keskiavoni olisi tasan 6 ja sisään vaadittaisiin vaikkapa tasan 7, mutta piirtäisin täydellisesti, niin pääsisin varmaan sisään.

    Oops, erehdyin. Mutta ihan mielenkiinnosta, minkälaisia he ovat? Itse en kyllä yleensä varsinaisesti naura muiden 'noloudelle' (suhteellista, mutta nyt ihan omakohtaisesti puhuttuna), vaan tunnen semmoista myötähäpeää. Mutta olen silti halukas kuulemaan tämmöisiä juttuja. Ristiriita?

    En ole kääntänyt noita ainakaan vielä kenellekkään, mutta enpä kyllä ole nyt vähään aikaan Vaaleanpunaisen puhunutkaan. Mutta ehkä joskus vähän paremmalla ajalla, nyt on kello jo kohta kaksi. o_O

    Turmion kätilöissä on vaan se hauska puoli, että vaikka lyriikat ovatkin aika koomisia, se kuulostaa vokalistien lausumana silti aika uskottavalta. :) Olen alkanut miettiä, että ovatkohan he vakavissaan? Poikien asenne (vaikkapa tämä, tämä ja tämä) näyttää ainakin vakavissaan otetulta, mutta lyriikat.. En tiedä, ehkä se on se juttu miksi TK:ta haluaakin kuunnella. :p

    Niin, siltä minustakin alkaa näyttää. :p Nyt sinulla on näemmä jo 181 viestiä, mutta minulla vieläkin 187. Sinulla on myös noin neljäsosan suurempi postia-päivässä tilanne.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top