1. We have moved to a new forum system. All your posts and data should have transferred over. Welcome, to the new Serebii Forums. Details here
  Dismiss Notice
 2. Be sure to join the discussion on our discord at: Discord.gg/serebii
  Dismiss Notice
 3. If you're still waiting for the e-mail, be sure to check your junk/spam e-mail folders
  Dismiss Notice

How would you react if Mimikyu's true form turns out to be your least favourite/most hated Pokemon?

Discussion in 'General Pokémon Discussion' started by adamlevine, Jul 20, 2018.

 1. adamlevine

  adamlevine New Member

  Dự đoán KQXSMB 12/2/2019 mơ thấy tiền và những con số may mắn?  Tiền là một thứ đó không thể thiếu trong cuộc sống của mỗi cá nhân con người chúng ta trên xã hội thời buổi này. Sức mạnh của đồng tiền có thể nói quá là lớn vì vậy sẽ có nhiều công việc được mở ra để người ta kiếm tiền, tiền có thể mua được nhiều thứ. Mua được những thứ tốt đẹp, mua được cả những điều xấu xa,…những người mua những thứ đó là đang quá lạm dụng tiền để làm những thứ mà phải dùng chính công sức của mình chứ không phải là phải bỏ ra những đồng tiền điều ý sẽ chả có ý nghĩa gì cả khi bạn quá lạm dụng tiền.

  Đồng tiền ảnh hưởng tới ta như vậy chắc các bạn cũng đã có ai đó từng mơ tới tiền trong giấc mơ của mình phải không ạ? Vậy ngày hôm nay xin mời các bạn cùng Rồng Bạch Kim hôm nay chúng tôi đi giải mã giấc mơ thấy tiền này nhé.

  Mơ thấy tiền đè chết bạn thì đây là một điềm báo không hay dành cho bạn. Bạn là một con người tham lam ư? Hiện tại có thể bạn đang quá tham lam vào việc kiếm những đồng tiền phi pháp qua những công việc không đứng đắn. Điều này sẽ giúp bạn kiếm được nhiều tiền nhưng khiến bạn phải chịu kết cục không đẹp nếu bạn bị người ta bắt và xử theo pháp luật. Bạn nên thay đổi mình đi đừng quá tham lam đồng tiền để rồi đánh mất đi nhân cách của một con người.


  [​IMG]
  Mơ thấy tiền và những con số may mắn?


  Những con số may mắn liên quan tới giấc mơ tiền là:

  Mơ thấy nhặt được tiền là số : 99-09-18

  Mơ thấy rơi tiền là số : 38-12-76

  Mơ thấy tiền cháy là số : 24-66-85

  Mơ thấy bị tiền đè chết là số : 79-42-01-64

  Tạm gác lại những con số may mắn, và giấc mơ về người yêu cũ đầy cảm xúc này, Du doan kqxsmb mời các bạn đến với phần dự đoán KQXSMB ngày hôm nay của các chuyên gia dự đoán chúng tôi. Dựa vào kết quả của ngày hôm qua chúng tôi sẽ có những dự đoán như sau, mời các bạn tham khảo:

  Cũng như các lần dự đoán khác thì mở đầu dự đoán XSMB ngày hôm nay, các chuyên gia dự đoán sẽ đưa ra con số lô đầu tiên ở giải nhất 49 sự thay đổi đầu tiên này dành cho con số mới 74

  Tiếp lối cho sự mở đầu đó là sự thay đổi của cặp đôi 33-01 những sự may mắn của ngày hôm qua sẽ được trao lại cho 2 con số mới sau : 32-10

  Tiếp theo đó là sự thay đổi của 3 con số sau 98-04-03 ở lượt thay đổi này sẽ khá đặc biệt khi có sự xuất hiện của cặp anh em sinh đôi: 99-99-30

  Ngay sau đó là sự thay đổi của những con số 48-41-51 và cũng như bao con số khác thì chúng lần lượt được thay thế bởi các con số mới sau: 75-23-86

  Những sự thay đổi vẫn chưa dừng lại ở đó khi các con số 27-89-38 lần lượt thay thế bởi các con số sau : 09-11-75

  [​IMG]
  Dự đoán KQXSMB 12/2/2019

  Với sự theo dõi tỉ mỉ KQXSMB mỗi ngày, thì các chuyên gia dự đoán tiếp tục có những dự đoán sau về 3 con số sau 20-39-15 cũng như bao con số khác chúng mang trên mình sự may mắn của ngày hôm qua và để lại cho những người bạn mới đó là: 24-12-85

  Tiếp đó là sự thay đổi của các con số sau 25-04-46 trong lượt thay thế này có sự xuất hiện của cặp anh em sinh đôi khá đặc biệt và may mắn đó là : 58-58-00

  Cái nhìn của các nhà dự đoán tiếp tục dành cho 3 con số sau 05-86-44 với kinh nghiệm trong việc dự đoán các nhà dự đoán ra các con số sau cho sự thay đổi của các số cũ: 09-52-01

  Khép lại phần dự đoán KQXSMB ngày hôm nay, các chuyên gia dự đoán xin đưa ra lượt dự đoán cuối dàn cho giải đặc biệt :

  Như các bạn có thể thấy ngày hôm qua con số 59 là con số chiếm lĩnh ngôi vương của XSMB và ngày hôm nay nó sẽ bị thế chỗ bởi con số mới đó là con số 22

  Góc bổ sung về những con số sẽ xuất hiện:

  Để làm cho phần dự đoán ngày hôm nay trở lên hấp dẫn hơn, các chuyên gia cũng những bổ sung thêm về các con số có thể suốt hiện trong ngày hôm nay đó là các dự đoán sau đây:

  Những con số có thể sẽ xuất hiện đầu tiên ngày hôm nay sẽ là các con số : 69-52-01-85-71-75-65

  Các con số nhìn tưởng chừng như đơn giản nhưng chúng lại mang sự may mắn khá lớn đó là các con số : 08-24-86-38-17-77

  Những cặp anh em sinh đôi cũng không thể thiếu trong ngày hôm any đó là các con số : 82-82-94-94

  Mỗi con số có sự liên kết đặc biệt đều mang lại những sự may mắn không tưởng đó là các con số : 11-23-45-56

  Sau cùng sẽ là những con số bạn không nên bỏ qua trong ngày hôm nay đó là các con số : 09-34-91-59-77-28

  Như các bạn có thể thấy các đự đoán trên đều xuất phát từ những kết quả đã xuất hiện ở ngày hôm qua và chúng không ngừng thay đổi và thế chỗ cho nhau. Điều này tạo cho một lượt quay đều trở lên thú vị và đáng xem.

  Để tìm hiểu thêm về phần dự đoán KQXSMB này, mời các bạn vào xsmnme ở đây chúng tôi sẽ có những chuyên gia dự đoán giúp đỡ các bạn tìm hiểu kỹ hơn về các con số và các phần dự đoán XSMB dễ hiểu và đầy đủ nhất.

  Xem thêm: https://kqsxmb.tumblr.com
   
  Last edited: Feb 13, 2019
 2. Monster Guy

  Monster Guy Danny Phantom

  I would still love Mimikyu even if it's true form turns out to be ugly. Really, that's all Mimkyu wants anyway. I like Fairy types in general, and I like the lore of Mimikyu.
   
  NovaBrunswick likes this.
 3. I kinda doubt its real form will ever be revealed. It's one of the great mysteries of the pokémon world, just like how Cubone's face looks like without the skull helmet.

  The fact that I don't absolutely hate any pokémon would probably mean I wouldn't hate Mimikyu either, if it looked absolutely terrible that might be among my least favorite pokémon with Bruxish, Pikachu and the Kami trio in their Incarnate formes but at least I'd still like clothed Mimikyu as much as I do now.
   
  NovaBrunswick likes this.
 4. NovaBrunswick

  NovaBrunswick Canada Connoisseur

  I once saw some fan-art online that showed the black void under the 'Pikachu' rag as a cute little black dustball, like the ones you see in Studio Ghibli movies. I think I'd love Mimikyu more if that was its 'true' form.
  [​IMG]


  If it was something like this, however...

  [​IMG]

  ...I'd probably be even more scared of Mimikyu. :eek:

  (On a side note, wasn't Mimikyu's 'real' form already shown in the anime?)
   
 5. RedJirachi

  RedJirachi Veteran member

  Given it's true form caused someone to die of fright, and put Meowth out of commission, Mimikyu's true form probably isn't any Pokemon we know of but something out of H.P Lovecraft. Only it acts cute because this is Pokemon

  Or maybe it's an upside-down Diglett
   
  NovaBrunswick likes this.
 6. Captain Jigglypuff

  Captain Jigglypuff Leader of Jigglypuff Army Staff Member

  Nothing could ever replace Lickilicky (aka Ickyicky) in my eyes as my most despised Pokémon. I only keep it around for Pokédex completion and the stuff it into a PC Box to rot away for all eternity. Mimikyu being shown its true self would probably make it more popular with its fans.
   
 7. RedJirachi

  RedJirachi Veteran member

  I dunno, the hype they made about how horrifying its true self means just about anything revealed as the true form would kill that
   
 8. NovaBrunswick

  NovaBrunswick Canada Connoisseur

  In the anime, Mimikyu's 'real' form was literally just a black ghostly blob with anime-star eyes. It was swimming in the sea though, so maybe it has a different 'true' form for when it's on land?
   
  Last edited: Jul 21, 2018
 9. Akashin

  Akashin Well-Known Member

  I'm pretty sure that what you're referring to was Mimikyu's true form being deliberately shadowed, rather than being what it truly looks like; all it really tells us is that Mimikyu's body is probably amorphous in some way, which its Ghost typing makes unsurprising.

  That being said, for all people like to point out the (probably exaggerated, as plenty of Gen VII entries were) entry that talks about somebody dying from fright from seeing Mimikyu, Pokemon in both the games and anime are able to withstand being trapped inside of its disguise for the duration of Let's Snuggle Forever with no seeming problem (such as a visible fright in the anime, or an accompanying stat reduction if they survive in the games).
   
  NovaBrunswick likes this.
 10. KyogreThunder

  KyogreThunder Call of Fate

  I doubt my opinion on Mimikyu changes, even if it turns out to be Swalot/Probopass/Conkeldurr in disguise.
   
 11. NovaBrunswick

  NovaBrunswick Canada Connoisseur

  Or it could be Meowth having a near-death experience and seeing something different to what we, the viewers, see as Mimikyu.
   
 12. Orphalesion

  Orphalesion Well-Known Member

  So....is the question "what if there's actually your least favourite Pokemon hiding under Mimikyu's sheet?"

  If so, then my opinion of Mimikyu would not change, even if there was a Voltorb, Diglett or Dedenne under that sheet, because it would mean the Volorbs, Digletts or Dedennes that become Mimikyu aspire to be something better and I won't fault any living creature for what they were born as.
  Mimikyu's awesome, no matter what's under that sheet.
   
  NovaBrunswick likes this.
 13. Part of me actually likes to headcanon that Mimikyu looks like whatever you fear most, kinda like Boggarts in Harry Potter, and that’s why it doesn’t have a revealed true form yet. I wouldn’t be disappointed if we got a “true form” though, I rarely end up feeling truly negative about anything Pokemon tbh.
   
  NovaBrunswick likes this.
 14. Jirachi100

  Jirachi100 Kirby Fan

  My least favorite is Durant (The hate is based on my childhood fear of ants in large groups) and I doubt Mimikyu looks anything like it.
  But yeah, I'd still love Mimikyu even if it turned out to be an unloved Pokemon underneath.
   
  NovaBrunswick likes this.
 15. NovaBrunswick

  NovaBrunswick Canada Connoisseur

  I'm also kind of afraid of ants. I got stung a few times when I was younger, so that's probably where the fear stems from, but they're hard workers and I like them for that.
   
 16. Scammel

  Scammel Well-Known Member

  I'd switch to Breloom, so that it can waste Lucario with Mach Punch.
   
 17. Wabblebabble123

  Wabblebabble123 Ultimate Fortnite Noob

  I don't hate any pokemon so I don't know.
   
 18. RedJirachi

  RedJirachi Veteran member

  Even if it's not to the extent the Pokedex suggests, Mimikyu's true form has been portrayed as too spooky for any Pokemon to give it justice. I got the impression that "Let's Snuggle Forever" is that Mimikyu's so scary it hurts the Pokemon
   
  NovaBrunswick likes this.
 19. Deadeye

  Deadeye H(a)unting...

  I don't think my least favourite Pokemon could kill me out of terror, even if their ugly ghost resided under those rags. Of course it would still be shocking if those rags would be removed and the "emptiness"/"black blob" would represent themselves as an image of me being bear-snuggled forever by an ugly ghost of my least favourite Pokemon, but figuratively I've already seen that illusion and I'm still alive.... as a ghost owl.
   
  NovaBrunswick likes this.
 20. Missingno.Fan

  Missingno.Fan Well-Known Member

  I doubt that I would hate Mimikyu. Even if I don’t like it’s design I’m still going to love the concept.
   

Share This Page